EUROVISION 2024: ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο JOOST KLEIN (VID)

by - Μαΐου 11, 2024


Εκτός του τελικού της Eurovision βρέθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της EBU, η Ολλανδία. Είχε προηγηθεί καταγγελία για τον Joost Klein περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς» και ο αποκλεισμός του από την πρόβα τζενεράλε.

Τι συνέβη και αποκλείστηκε η Ολλανδία από την Eurovision 2024...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος εκκεντρικός καλλιτέχνης Joost Klein χτύπησε μέλος της παραγωγής που έκανε ασεβές σχόλιο για τον πατέρα του που έχει πεθάνει.

Πέραν αυτού, αναφέρεται ένα ακόμη «επεισόδιο» με την Ισραηλινή Eden Golan να ερωτάται από Πολωνικό ραδιοφωνικό δίκτυο αν πιστεύει πως με την παρουσία της προκαλεί κίνδυνο για την ασφάλεια άλλων καλλιτεχνών. Ο υπεύθυνος της συνέντευξης τύπου ενημέρωσε τον Golan ότι δεν είναι υποχρεωμένη να απαντήσει, ωστόσο, ο Joost Klein φαίνεται να αντέδρασε έντονα φωνάζοντας: «Γιατί όχι;»

Μετά την καταγγελία η EBU ανακοίνωσε πως: «Διερευνούμε επί του παρόντος ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορούσε τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω. Δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό αν ο Κλάιν θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό».

Πάντως, αν και η Ολλανδία ανέμενε τον αποκλεισμό της από την Eurovision 2024,  πληροφορίες από το Μάλμε αναφέρουν ότι ο Joost Klein είναι απαρηγόρητα οργισμένος...

 

 Από την άλλη η EBU απεμπλέκει την απόφαση αυτή από οποιοδήποτε άλλο μέλος (Ισραήλ) του διαγωνισμού. Όχι τυχαία καθώς οργιάζουν οι φήμες ότι ο Joost Klein αποκλείστηκε διότι ήθελε να στείλει από σκηνής μήνυμα υπέρ της Γάζας.

Παρακάτω το τραγούδι της Ολλανδίας «Europapa» που δεν θα ακουστεί στον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας