ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ... (VID)

by - Απριλίου 11, 2024


Ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο των αστυνομικών αρχών γι' αυτό που συνέβη στην Ηλιούπολη όπου βρέθηκαν νεκροί μάνα για γιος... 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό. Επιπλέον οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν άλλωστε ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε. Τα εν λόγω στοιχεία όμως οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Σαφώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Δείτε την εξέλιξη του ρεπορτάζ ΕΔΩ. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

ethnos,ert,open

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας