ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

by - Απριλίου 29, 2024


Στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών εστιάζει την προσοχή της η κυβέρνηση και αυτά αναμένεται να απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ξεκινά στις 11.00 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 Μεταξύ των θεμάτων είναι: Νομοσχέδιο για κίνητρα και ανταμοιβή δημοσίων υπαλλήλων Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επενδύσεων Επιτάχυνση απονομής Δικαιοσύνης (ΣτΕ) Εθνική στρατηγική για Άτομα με Αναπηρία 2024-203.

Μεταξύ άλλων, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Βιβή Χαραλαμπογιάννη θα παρουσιάσουν νομοσχέδιο για το σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης θα παρουσιάσουν νομοσχέδιο για το νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Παράλληλα, σχέδιο νόμου για τη δικονομία του Συμβουλίου της Επικρατείας θα παρουσιάσει στον πρωθυπουργό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, ενώ δύο πολυνομοσχέδια θα παρουσιαστούν από την ηγεσία των υπουργείων Παιδείας και Τουρισμού αντίστοιχα.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας