ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ... ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ! (VID)

by - Απριλίου 02, 2024


Βγαίνοντας από το αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων η 28χρονη χρειάστηκε (!) να καλέσει το «100» σε μία τελευταία προσπάθεια να σώσει την ζωή της...

Θύμα: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω ένα περιπολικό να με συνοδεύσει στο σπίτι μου. Είδα τον πρώην σύντροφό μου και φοβάμαι μήπως με περιμένει έξω από το σπίτι μου και μου κάνει κακό».


-Πρέπει να του κάνετε μήνυση.
«Έχω κάνει μήνυση στο παρελθόν εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό».
-Δεν υπάρχει διαθέσιμο τώρα, μείνετε στο αστυνομικό τμήμα και θα καλέσουμε από εδώ την Άμεση δράση να σας συνοδεύσουν.
«Θα τους καλέσω εγώ».

Και ακολουθεί ο τελευταίος διάλογος.

-Άμεση δράση...
«Είμαι έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και θέλω ένα περιπολικό να με πάει στο σπίτι μου γιατί φοβάμαι ότι ο πρώην σύντροφος μου θα μου κάνει κακό. Βοήθεια είναι εδώ με κυνηγάει!»

-Πού θέλετε να μεταβεί;
«Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου»

-Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

«Είμαι έξω από το Τμήμα Αγίων Ανάργυρων...»  

Ζήτησε περιπολικό. 

Αλλά δεν πρόλαβε να σώσει την ζωή της. Και η αστυνομία απέτυχε να την προστατέψει!

    Ο δράστης έπεσε πάνω της και την χτυπούσε με μαχαιριές όπου έβρισκε! Σύμφωνα με το μέχρι τώρα ρεπορτάζ, υπήρχε αστυνομικός στο φυλάκιο του τμήματος εκεί όπου τελικά ξεψύχησε η 28χρονη... Δίπλα της ήταν ένας ακόμη νεαρός άνδρας, ένας φίλος της που την συνόδευε.

    0 39χρονος δράστης αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και κρατείται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

      

 Η Μίνα Καραμήτρου αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open ότι ο δράστης ήταν σεσημασμένος, ότι ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Είχε συλληφθεί ξανά για ναρκωτικά (ποσότητα ηρωίνης). Αυτόν τον άνθρωπο η 28χρονη τον είχε καταγγείλει και μηνύσει για σεξουαλική κακοποίηση και σωματική βία. Είχε καταθέσει και αστυνομικά μέτρα. Παρ' όλα αυτά οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να την προστατεύσουν.

Ούτε την τελευταία βραδιά της ζωής της, όταν πήγε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα έκαναν το οτιδήποτε για να την προστατεύσουν.

Μία γραφειοκρατική διαδικασία η ζωή μας γυναίκας που έτρεμε από τον φόβο της λίγη ώρα πριν πέσει νεκρή μπροστά από το αστυνομικό φυλάκιο!

Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που είχαν βάρδια στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της κοπέλας μπροστά από το αστυνομικό τμήμα. ..


Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open


You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας