Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

by - Απριλίου 10, 2024


Ο Μπαράν Μπουρχάν τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ΠΑΣΟΚ μέχρι να διαλευκανθεί δικαστική η υπόθεση εμπλοκής του σε παράνομες συνταγογραφήσεις.

«Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής», αναφέρεται στην ανακοίνωση διαγραφής του βουλευτή Ξάνθης από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα η υπόθεση περνά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της βουλής, όπου οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ θα ταχθούν υπέρ της άρσης της ασυλίας του Μπαράν Μπουρχάν. Η δικογραφία για την υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων, έφτασε χθες στη βουλή- για το περιεχόμενό της ενημερώθηκε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τόσο από την Επιτροπή Δεοντολογίας, όσο και από τον ίδιο τον βουλευτή. Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος βρισκόταν σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κρήτη, έστειλε αμέσως το «σήμα» της διαγραφής του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Ξάνθης. Ποιες είναι οι κατηγορίες εις βάρος του Μπαράν Μπουρχάν; Πληροφορίες τονίζουν ότι οι κατηγορίες αφορούν παράνομες συνταγογραφήσεις σε πρόσωπα που δεν τις είχαν ανάγκη, όπως και σε τοξικοεξαρτημένους. Η δικογραφία λέγεται ότι συντάχθηκε αυτεπαγγέλτως, μετά από έρευνα υποθέσεων που ξεκινούν από το 2014, όταν ο Μπαράν Μπουρχάν (που ελέγχεται για κακουργηματικές πράξεις) δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας