Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

by - Απριλίου 26, 2024


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέβαλε την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg. Αμερικανοί και Τούρκοι αξιωματούχοι ανέφεραν τον Μάρτιο ότι ο Τούρκος πρόεδρος και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζο Μπάιντεν επρόκειτο να συναντηθούν στις 9 Μαΐου στον Λευκό Οίκο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάιντεν ήταν αυτός που έκλεισε την πόρτα στον Ερντογάν μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος εναντίον των ΗΠΑ:

«Αντί να επαναλαμβάνει αβάσιμες κατηγορίες κατά της Τουρκίας για τα γεγονότα του 1915, η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να κοιτάξει τη Γάζα, να δει τις προσπάθειες γενοκτονίας του Ισραήλ στη Γάζα και να προσπαθήσει να τις αποτρέψει. Απορρίπτουμε τις υποκριτικές πολιτικές των δυτικών χωρών στο Παλαιστινιακό ζήτημα, οι οποίες έχουν ήδη κάμψει την υπομονή μας. Το αμερικανικό βέτο έδειξε για άλλη μια φορά πόσο σωστή είναι η αποφασιστικότητά μας "ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε". Και πάλι, στην κρίση της Γάζας, είδαμε προσωπικά την κυριαρχία του Σιωνισμού σε παγκόσμια κλίμακα, ιδιαίτερα στην Αμερική και τις ευρωπαϊκές χώρες».

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας