ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΛΛΑ «ΕΣΚΑΣΕ» Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ (VID)

by - Απριλίου 14, 2024


Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Στην γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου «Καραβελ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ.Την κεντρική ομιλία έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κ. Παπαδάκης, Λ. Νικολάου Αλαβάνος, Κατερίνα Γεράκη, Κατερίνα Δεμετη, Αν. Τσουκαρακης και Γ. Κεντρωτης. Μετά την ομιλία από τον Δ. Κουτσούμπα, ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους υποψήφιους: Γιώργο Κεντρωτή, Κατερίνα Δεμέτη, Ανέστη Τσουκαράκη, Κατερίνα Γεράκη, Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, Κώστα Παπαδάκη. Εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, του αθλητισμού, έδωσαν μαζικά και μαχητικά το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου «Κάραβελ». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας για την επιτυχή έκβαση της μάχης των ευρωεκλογών. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κόμματος και σύσσωμο το ευρωψηφοδέλτιο. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τους τραγουδιστές Διονύση Τσακνή, Γιώργο Μαργαρίτη, Γιώτα Βέη. Τους ηθοποιούς Παύλο Ορκόπουλο, Θέμη Πάνου, Αντώνη Ξένο και Αγγελική Ξένου. Τον μαέστρο Χρήστο Κολοβό. Την μεσόφωνο Λυδία Αγγελοπούλου. Τον συνθέτη, στιχουργό και μουσικό παραγωγό Βαγγέλη Σερίφη. Τον σκηνοθέτη Γιάννη Κατωμερή. Τον Νότη Μαριά, πρώην ευρωβουλευτή και καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τον Γιάννη Μηλιό, οικονομολόγο, καθηγητή του ΕΜΠ. Τον Γιάννη Βασιλειάδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας - Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Τον σεισμολόγο Σταύρο Τάσσο. Τον Σπύρο Τζόκα, πανεπιστημιακό, συγγραφέα, πρώην δήμαρχο Καισαριανής. Τον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη και τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο. Τον Γιάννη Αγγέλου, Συνταγματάρχη (ΜΧ) ε.α. και τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α.


902.gr

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας