ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ; (VID)

by - Απριλίου 20, 2024


Απλή απορία... Έπρεπε να βρεθεί εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας για να «θυμηθεί» πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «καλό παιδί για καμιά μπύρα σε μπαρ» αλλά «για ηγέτης δεν κάνει»; Κάπου δεν κολλάει η ιστορία του «πριν» και του «μετά».

Οι δηλώσεις του «μετά» ξεπερνούν την πικρία της αποπομπής και παραπέμπουν σε κάτι άλλο που φαίνεται να δικαιώνει το αποτέλεσμα της... αποπομπής.

«Εγώ μπήκα σε αυτό το “παιχνίδι” μόνος μου. Μπήκα ως ιδεαλιστής της Αριστεράς, ως Ευρωπαίος αριστερός ο οποίος βλέπει έναν κίνδυνο για την Ευρώπη, που είναι το σπίτι μας. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος μου και με ενθουσιασμό είδα την στήριξη του κοινού. Δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν για τις επιδόσεις μου στις προκριματικές, εξέφρασα στα στελέχη του κόμματος την έκπληξή μου για τις εκλογές και δεν είδα πουθενά τον πρόεδρο, παρά μόνο σε μία εκδήλωση». (στον Alpha στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή) «... Ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ από μόνος μου. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη». (στην ίδια εκπομπή) 

«Καλή συνέχεια στον Κύριο Κασσελάκη. Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε» (στο Open στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη)

Ο παρουσιαστής με σχόλιο του στο Instagram επιτίθεται κατά του Στέφανου Κασσελάκη:

«Aλήθεια; Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισιγυνη, και απαράδεκτο κσι μετά το...μετάνιωσε; Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη; Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει; Πόλεμος; Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...». (στο Instagram σε απάντηση σχολίου follower)

Πριν από την αποπομπή του δήλωνε... «Είχε γίνει μία συζήτηση με τον Αλέξη τον Τσίπρα πριν από τις εθνικές εκλογές της περασμένης Άνοιξης και μου είχε πει αν θα με ενδιέφερε το Εθνικό Κοινοβούλιο, μία υποψηφιότητα για την Βουλή των Ελλήνων και του είχα πει θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο μία υποψηφιότητα για το Ευρωκοινοβούλιο. Νομίζω ότι αυτό είχε συζητηθεί μέσα στο κόμμα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα...»

 


Περίπου ένα μήνα πριν από αυτήν την δήλωση, υποστήριζε στον ΣΚΑΙ: «Αν μου κάνει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές θα το σκεφτώ...»

 

 
Και εδώ ένα αφιέρωμα που είχε γίνει στον Δημήτρη Παπανώτα για τον Alpha το 2019 με την Ελεωνόρα Μελέτη...

 

Any way... άλλο τα τηλεοπτικά πάνελ και άλλο η... πολιτική «αρένα». Μάλλον δεν το γνωρίζει αυτό ο Δημήτρης Παπανώτας, αν και κατά δήλωσή του δηλώνει «ιδεαλιστής της Αριστεράς»... αν και «μαθουσάλας» στην τηλεόραση και καλά εκπαιδευμένος στην «κοπτοραπτική» για την οποία τώρα καταγγέλλει όλους τους άλλους. Στην τηλεόραση -την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Παπανώτας- η «κοπτοραπτική» - «μοντάζ» είναι καθημερινότητα λόγω χρόνου. 

Πέρα από αυτό...το «δεν ήξερα» δεν αποτελεί άλλοθι για όλους...

Γ.Λιν

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας