ΑΠΕΡΓΙΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

by - Απριλίου 17, 2024


Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ. Δείτε τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις... 

Οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία των συνταξιούχων έχουν δώσει αγωνιστικό ραντεβού για τις 9 το πρωί στην Πανεπιστημίου. 

Στις 9:30 έχουν οριστεί οι εξής προσυγκεντρώσεις: Πλατεία Κάνιγγος (Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα) Ομόνοια (Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Σωματεία και Ενώσεις Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών, Μαζικοί φορείς των δήμων της Αττικής) Προπύλαια (Ομοσπονδίες και Σωματεία εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, Σύλλογοι Φοιτητών, Σύλλογοι στην επαγγελματική κατάρτιση). Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έχει οριστεί για τις 10:30 στο Σύνταγμα, ενώ η ΓΣΕΕ απηύθυνε κάλεσμα για τις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σε κλοιό κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας. Στις 09:45 οι προσυγκεντρωσεις σωματείων και 10:30 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης. Στο Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου θα συγκεντρωθούν μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μέλη της ΓΣΕΕ. Την ίδια ώρα, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας η ΟΚΔΕ. Στις 10:30, αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα. 

Στις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, οδηγοί φορτηγών θα συγκεντρωθούν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή και την δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τις φορτοεκφορτώσεις.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας