ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΟ OPEN (VID)

by - Μαρτίου 04, 2024


Χαμός μετά την πρωϊνή εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος» με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη να αποκαλύπτει πως όχι μόνον υπερψήφισε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα...«το συγγράψαμε κιόλας» 

Δείτε παρακάτω την συζήτηση που έγινε με τον Κώστα Αρβανίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Θάνο Πλεύρη από την ΝΔ και τον Παναγιώτη Δουδωνή από το ΠΑΣΟΚ.

   

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μίλησε για «κυνική παραδοχή» 

«Παραδέχτηκε και δήλωσε περήφανος που ήταν εμπνευστής του άρθρου για την περικοπή κονδυλίων από την Ελλάδα... Πάρα πολύ σοβαρά πράγματα, δεν έχουν προηγούμενο, τι κάνουν κάποιοι για την Ελλάδα εκτός Ελλάδας. Θυμάστε πολλές περιπτώσεις συκοφάντησης της χώρας και αυτή είναι άλλη μία»

Την σκυτάλη των αντιδράσεων από την πλευρά της ΝΔ πήρε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες που έπαιζαν θέατρο στο Συνέδριο και στα τηλεοπτικά πάνελ, ήρθε σήμερα η ευθεία και άνευ συστολής παραδοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη ότι το ψήφισμα κατά της Ελλάδας για το κράτος δικαίου όχι μόνο ενορχηστρώθηκε, αλλά γράφτηκε από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα ο κ. Αρβανίτης καυχήθηκε ότι προσωπικά ''συνέβαλε ουσιαστικά'' στο σημείο που στο ψήφισμα γίνεται λόγος ακόμη και για αναστολή ευρωπαϊκών κονδυλίων προς τη χώρα μας».

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας