ΠΙΚΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΛΦΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ...

by - Μαρτίου 17, 2024


Το παλληκαράκι των 15 ετών έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου ζούσε στην προσπάθειά του να βγάλει μία σέλφι! Μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Πικρό το τελευταίο αντίο... 

«Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο» λέει αρχικά ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού και συνεχίζει: «Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει. Από τη χαρά για την ομάδα του. Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα»

Είχε άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια 28 και 24 ετών. «Σε μια τέτοια στιγμή δεν μπορείς εύκολα λόγια για να παρηγορήσεις κάποιον. Αυτό τώρα ήταν μια μαχαιριά μέσα στην καρδιά. Σαν να πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και το έστριψε μέσα. Τι να πούν τα παιδιά μου που έχασαν το βλαστάρι τους; Αύριο θα γίνει η κηδεία του και θα σφίξουμε την καρδιά μας να το αποχαιρετίσουμε. Τα παιδιά πρέπει να προσέχουν πάντα. Για να μη φτάνουμε σε τέτοιες τόσο δυσάρεστες καταστάσεις» καταλήγει ο παππούς του που μίλησε στο newsit. 

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 15χρονου από τον Αλεξανδρούπολη εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη…».


You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας