Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ, Η ΕΔΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ…

by - Μαρτίου 04, 2024


Άλλους αυτή η εικόνα τους ξενίζει. Άλλους, πάλι, όχι. Ο ασθενής του Θεαγένειου είναι ξαπλωμένος σε πλαστικές καρέκλες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ντροπή… 


Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρης Τζιλβές ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία ενός ασθενή ξαπλωμένου πάνω σε καρέκλες στον χώρο αναμονής του 4ου ορόφου του νοσοκομείου. 

Έγραψε ο γιατρός: «Σήμερα, μετά την ενδοσκόπηση! Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη «αίθουσα ανάνηψης». Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα. (Η φωτό με αποκρυψη χαρακτηριστικών και μετά από συναίνεση παρουσία των παρευρισκομένων) ». 

Η διοίκηση του Θεαγένειου Νοσοκομείου απάντησε με Δελτίο Τύπου.


Και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε επείγουσα ΕΔΕ «Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά…»

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας