ΕΠΕΣΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΒΓΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ

by - Μαρτίου 05, 2024


Η ψήφιση ή μη του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ήταν η αίτια που «αρπάχτηκε» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τους βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. 

Πληροφορίες για τους επίμαχους διαλόγους δόθηκαν στην δημοσιότητα... 

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο Παπανδρέου είχε ψηφίσει επί Καραμανλή τα μη κρατικά Πανεπιστήμια...

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο λέμε «όχι» στο νομοσχέδιο Πιερρακάκη» και αναρωτήθηκε γιατί δεν ρώτησε τα στελέχη του να του πουν την άποψή τους, όπως τους είχε διαβεβαιώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Όταν ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ του ζήτησε να μάθει τι προτείνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απάντησε; «Ο Παπανδρέου είχε ψηφίσει επί Καραμανλή τα μη κρατικά Πανεπιστήμια»

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν μπορείς να κάνεις κοπτοραπτική στα λόγια ενός πρώην πρωθυπουργού...

Ο Ανδρουλάκης φαίνεται να του απάντησε πως η άποψη του Παπανδρέου είναι σταθερή για την αναθεώρηση του άρθρου 16. Και στη συνέχεια του είπε κάτι που πυροδότησε την έντονη αντίδραση Κωνσταντινόπουλου: «Δεν μπορείς να κάνεις κοπτοραπτική στα λόγια ενός πρώην πρωθυπουργού». Ο βουλευτής απάντησε: «Θα λέω την γνώμη μου όποτε θέλω και το κρίνω σωστό»

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν είμαστε υπάλληλοι για να επικυρώνουμε αποφάσεις που πήραν δύο τρεις άνθρωποι...
Σε ανάλογο τόνο ακολούθησε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου που φαίνεται να είπε με βάση τα όσα διαρρέονται πως: «Δεν είμαστε υπάλληλοι για να επικυρώνουμε αποφάσεις που πήραν δύο τρεις άνθρωποι...» και εξήγησε την θέση της υπέρ της ψήφισης του νομοσχεδίου.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας