ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΓΑΤΑ ΤΗΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΤΗΣΗ -ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

by - Μαρτίου 11, 2024


Από την Κυριακή η Mary Gomes αναζητά την γάτα της «Ρόντρι» που χάθηκε σε πτήση της Aegean A3331. Δείτε την διαδρομή αναζήτησης από την πλευρά της γυναίκας και τι της απάντησε η εταιρεία.


Πριν από δύο μέρες η Mary Gomes έγραψε στο facebook: «Οι γάτες της πτήσης Aegean A3331 εξαφανίστηκαν!!!! Παρακαλώ Κοινοποιήστε!!!! Χθες ήταν τα γενέθλια της κόρης μου, και το γατάκι που είχε σώσει από τα σκουπίδια και το οποίο πήγαινε για θεραπεία για να σώσει το ματάκι του, εξαφανίστηκε ανεξήγητα και ύποπτα σε αεροδρόμιο. Δυστυχώς, πρέπει να αποδεχτείτε ότι οι αποσκευές χάνονται αυτές τις μέρες. Αλλά είναι απαράδεκτο για ένα ζωντανό ον. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Τα 3 γατάκια μου και εγώ πηγαίναμε σήμερα από Χανιά στο Μόναχο. Είχαμε μια ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. 

Όλα καλά στο check-in στα Χανιά. Τα κουτιά ήταν καινούρια και χωρίς ελαττώματα. Στο αεροδρόμιο της Αθήνας μετά την πρώτη προσγείωση κλήθηκα να ελέγξω τα 3 κουτιά μεταφοράς μου. Ένα από αυτά ήταν τόσο κατεστραμμένο από την κορυφή που το γατάκι μου το έσκασε. Σύμφωνα με το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου της Αθήνας, τα 3 κιβώτια μεταφοράς είχαν φτάσει με αυτόν τον τρόπο και το ένα χωρίς ζώο. Δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό από την ομάδα στα Χανιά. Το μέλος του προσωπικού που με ενημέρωσε μάλιστα κορόιδευε για την κατάσταση και εμένα, μη συνειδητοποιώντας ότι κατάλαβα κάποια από αυτά που έλεγε στη συνάδελφο. Κανένας από το προσωπικό που εμπλέκεται δεν με υποστήριξε, δεν υπήρχε ενσυναίσθηση. Δεν υπήρχαν πληροφορίες και έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς να ξέρω τι είχε συμβεί στο γατάκι μου, που είναι τυφλό από το ένα μάτι και μπορούσε να δει πολύ λίγα στο άλλο. Συμπτωματικά, όταν κάναμε check in σήμερα, μας δόθηκε μια λίστα ελέγχου για πρώτη φορά, η οποία επιβεβαίωσε ότι η μεταφορά είχε παραδοθεί σωστά σύμφωνα με τον νέο νόμο ασφαλείας. Ο μόνος λόγος που δεν έμεινα Αθήνα ήταν γιατί είχα άλλες δύο γάτες που ήταν ήδη στο δεύτερο αεροπλάνο. Ο σύζυγός μου, που διέμενε Χανιά, πήγε στο αεροδρόμιο για να προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να πάρει άδεια να βοηθήσει στην έρευνα στο αεροδρόμιο. Αλλά δεν του επιτρεπόταν να ψάξει για το γατάκι μας. # aegeanair.com # Πού είναι ο Rodri; Παρακαλώ Κοινοποιήστε!!!»

   

 Από την Κυριακή μέχρι και σήμερα η γυναίκα αυτή ψάχνει την γάτα της...


 

Δείτε παρακάτω τι της πρότεινε η εταιρεία...

 

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας