ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΝΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΝΑΒΑΛΝΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

by - Φεβρουαρίου 17, 2024

 

Ένα post του Στέφανου Μάνου στο «Χ» άναψε φωτιές. Ο πρώην υπουργός πρότεινε να τοποθετηθεί το άγαλμα του Ναβάλνι στην πλατεία Ελευθερίας στο Παλαιό Ψυχικό. 


    Αναλυτικά ο Στέφανος Μάνος έγραψε στο «Χ»: «Στην πλατεία Ελευθερίας στο παλαιό Ψυχικό, απέναντι από την πρεσβεία της Ρωσίας, προτείνω να τοποθετηθεί άγαλμα του Αλεξέι Ναβάλνι ενός σύγχρονου ήρωα της ελευθερίας. Υποθέτω ότι τη δαπάνη της διαμόρφωσης του χώρου θα θελήσουν να αναλάβουν περίοικοι αν ο Δήμος δεν έχει τα σχετικά κονδύλια. Το Ψυχικό τιμά τους ήρωες της ελευθερίας»

     «Ρώσος εθνικιστής ήταν και ο Ναβαλνι, κόψτε κάτι» ήταν η πρώτη απάντηση από χρήστη που συμπλήρωσε πως: «Ήρωας της ελευθερίας ήταν ο Μιχαήλ του Αζοφ». Άλλος απάντησε στον Στέφανο Μάνο: «Συμφωνώ και μετά απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία να βάλουν ένα άγαλμα του Επσταϊν που αυτοκτόνησε κάτω από ανεξήγητες συνθήκες στις φυλακές των ΗΠΑ»

     Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Μάνος «ανάβει φωτιές» με κάποιο σχόλιο του. 

     «Ο Ναβαλνι ΜΑΝΟ ήταν ενας ρωσος ΔΥΤΙΚΟΣ νεοναζι, αλλά στυλ γιελτσιν να σου υπενθυμίσω ότι τις μειονότητες στη Ρωσία τις αποκαλούσε κατσαρίδες. Ευτυχώς ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΌΣ της Δύσης καλά προχωρεί και είναι θέμα χρόνου η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ της ευρωσοβιετιας. Ζητω η ελευθερία & η δημοκρατία ! », γράφει κάποιος χρήστης, άλλος προτείνει: «Βάλε εσύ που έχεις βγάλει τόσα λεφτά από το δημόσιο. Όλα έτοιμα από τους άλλους τα θέλεις;» και κάποιος άλλος προτείνει: «Την δαπάνη μπορεί άνετα να την αναλάβει ο μοναδικός κάτοικος με ιδιωτικό δρόμο ακριβώς πίσω από την πλατεία, αφού είστε της περιοχής γνωρίζετε. »

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας