ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

by - Φεβρουαρίου 23, 2024

 


Κι αυτό είναι αλήθεια. Άλλωστε, ο Στέφανος ως επιτυχημένος επιχειρηματίας διεκδίκησε την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. 

     Την απάντηση Κασσελάκη πως: «Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας», προκάλεσε ένα δημοσίευμα του NEWS24/7 νωρίτερα σήμερα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) το οποίο ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τουλάχιστον κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2023, ήταν ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος αλλοδαπής εταιρείας, «πράγμα που απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία για τα ασυμβίβαστα των πολιτικών προσώπων»

     Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε μέσω twitter: «Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής. Εφ' όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε. ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής»

     Η αλήθεια είναι πως ο Κασσελάκης αυτήν την φορά έχει δίκιο. Ουδέποτε το έκρυψε. Αντιθέτως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να το υπενθυμίζει. Όπως είχε συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο με το περίφημο δάνειο Κασσελάκη για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνα τα 250.000 ευρώ είχαν χορηγηθεί από ανώνυμη εταιρεία σε μία άλλη ΑΕ, την Left Media όπου ανήκει η εφημερίδα Αυγή, ο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» κλπ.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας