ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΝΣΥΡΙΖΑ...

by - Φεβρουαρίου 25, 2024


Σήμερα, τελευταία ημέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασιστεί -εν μέσω διαφορετικών απόψεων- πότε θα γίνουν εκλογές. 

Η Όλγα Γεροβασίλη από την πλευρά της θυμίζει σε όλους τους τόνους στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη την ύπαρξη του «καταστατικού». Και τι προβλέπει το καταστατικό; Προεκλογική περίοδο τουλάχιστον ενός μήνα. Αυτό έγινε και στην περίπτωση Κασσελάκη, αλλά και στην περίπτωση Τσίπρα. Φυσικά, εκλογές στην κάλπη και όχι ηλεκτρονικά για την Όλγα Γεροβασίλη και όχι... τόσο, για τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Στην άλλη πλευρά, υπάρχουν στελέχη που επιθυμούν την ματαίωση των εκλογών ως σενάριο -τουλάχιστον μέχρι να προκηρυχθούν- όπως ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος. Δεν είναι, όμως, ο Όθωνας Ηλιόπουλος που στηρίζει κάτι τέτοιο. Οι περί των Νίκο Παππά σύνεδροι όπως η Νίνα Κασιμάτη, Χαρά Καφαντάρη αλλά και ο Γιάννης Μουζάλας φαίνεται να είναι υπερασπιστές του να «μην πάμε στην κάλπη μέχρι τις ευρωεκλογές». Το ίδιο σενάριο υποστηρίζουν και δύο ακόμη δυνατά χαρτιά του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παύλος Πολάκης αλλά και ο Σωκράτης Φάμελλος.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας