Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ…

by - Φεβρουαρίου 27, 2024


Μετά το θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης σηκώνει μανίκια... Ποιος τον στήριξε και ποιος όχι; 

Μία ανάσα πριν από τις ευρωεκλογές με το κόμμα να «φυλλοροεί», ο Στέφανος Κασσελάκης σε μία ύστατη προσπάθεια προσπαθεί να μαζέψει ό,τι μαζεύεται. Ως εκ τούτου ξανανοίγει το «καρνέ» του και σημειώνει ποιος τον στήριξε και ποιος όχι. Άρα, ποιος θα μείνει σε θέσεις κλειδιά του κόμματος και ποιος όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται «εκπλήξεις» σε πρόσωπα. 

Σημαντικά στελέχη που μέχρι πρότινος στήριζαν αναφανδόν -ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν – τον Στέφανο Κασσελάκη. Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τα της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως «ο Κασσελάκης δεν ξεχνάει εύκολα»

Αναφορές που εμπεριέχουν αρνητική χροιά και περιλαμβάνουν, μάλιστα, και αρκετά έντονα επίθετα για να περιγράψουν τον τρόπο που σκέφτεται και δρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Κασσελάκης θέλει να έχει δίπλα του μόνον όσους ελέγχει απόλυτα», μας λέει στέλεχος του κόμματος που έχει εκφράσει αρκετές φορές την διαφωνία του μαζί του. «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά σίγουρα τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ήρεμα…», μας εξηγεί. Τι εννοεί; «Η πόρτα εξόδου έχει ανοίξει…» μας λέει και μας αναφέρει ένα περιστατικό που συνέβη στο Συνέδριο όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ετοιμάσει φιέστα με καπνογόνα κατά την διάρκεια της ομιλίας του. Όταν αυτό έγινε γνωστό σε στελέχη του κόμματος, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις αλλά και προειδοποιήσεις: «Αν τολμήσει να το κάνει αυτό, εμείς θα φύγουμε»! 

Τελικά, τα καπνογόνα δεν άναψαν ποτέ…

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας