ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

by - Φεβρουαρίου 21, 2024


Σήμερα στις έντεκα το πρωί αναχωρούν τα τρακτέρ από το Σύνταγμα. Μόλις επιστρέψουν οι αγρότες στα μπλόκα θα ακολουθήσει σύσκεψη για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. 


    Αυτό υποστήριξε ο Σωκράτης Αλειφτήρας εκπρόσωπος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος». Νωρίτερα, όμως, στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Δουμπιώτης Εκπρόσωπος Αγροτών Φθιώτιδας υποστήριξε πως δεν είναι βέβαιον ότι τα τρακτέρ θα φύγουν από το Σύνταγμα στις 11 και άφησε να εννοηθεί ότι εκκρεμεί συνάντηση με κυβερνητικό παράγοντα.

      


    Πάντως, στο συλλαλητήριο της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου συμμετείχαν πάνω από 8.000 αγρότες και περισσότερα από 160 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, θα γίνει αποτίμηση του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις για το τι θα γίνει με τις κινητοποιήσεις. Σε ότι αφορά στους αγρότες της Θεσσαλίας, σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα για τον κάμπο της Θεσσαλίας και την καταστροφή που υπέστη από την θεομηνία «Ντάνιελ».

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας